Stránky obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.
Používaním stránok vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

HOME  »  Blog  »  3D video o vzduchovej pištoli PARDINI K12

3D video o vzduchovej pištoli PARDINI K12

25.2.2023 Naspäť »
Vzduchová pištoľ PARDINI K12 je vlajkovou loďou firmy Pardini v segmente vzduchových pištolí.

Asi každý majiteľ zbraní by rád poznal z čoho sa jeho zbraň skladá a ako funguje.

Firma Pardini preto pripravila pre milovníkov špičkovej vzduchovej pištole Pardini K12 krásne 3D video o tom, ako táto zbraň funguje.

Čo sa nedá ukázať vo videu je najväčšia prednosť tejto pištole a to, že mechanická spúšť je nastaviteľná porovnateľne s elektronickou spúšťou, je možné samostatne nastaviť dĺžku prvého a druhého chodu, samosttane odpor prvého a druhého chodu, takže si spúšť dokáže skutočne nastaviť každý presne na svoje preferencie. Mechanická spúšť vás na rozdiel od elektornickej nikdy nenechá v štichu, nikdy jej nedojde baterka, nikdy sa nej nezaoxidujú kontakty alebo vám nespôsobí nepríjemné prekvapenia, ktoré občas zazívajú strelci s elektronickými spúšťami. Kvality tejto zbrane už začínajú mať viditeľné výsledky na svetových podujatia v podobe medailí z najvyšších podujatí typu Svetový pohár, Majstrovstvá Európy a pod.

Aj netechnik dokáže obyčajným pohľadom na odkrytý mechanizmus spúšte (viditeľný po zhodení pažby) ako mechanizmus spúšte funguje, ako ktorá skrutka napína či uvoľňuje pružinky odporu spúšte ako skrutka nastavenia chodu spúšte posúva tiahla spúšťového mechanizmu a tak menia dĺžku prvého a druhého chodu spúšte.

Viac o K12 si pozrite v 3D videu nižšie,




Stránky na ktoré sa chystáte vstúpiť obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.

Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.


ÁNONIE
NAHOR