Stránky obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.
Používaním stránok vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

HOME  »  Blog  »  Návod na používanie aplikácie Target Scan

Návod na používanie aplikácie Target Scan

15.11.2020 Naspäť »
Síce platená (19,99 eur) ale veľmi dobrá aplikácia Target Scan

Pri online ligách vznikla potreba zasielať výsledky elektronicky.

 

Elektronické terče, aj Scatt majú softvérovo zabezpečený výstup výsledkov v pdf súbore, ale ako na to u papierových terčov. Fotiť terče a possielať ich je časovo a dátovo náročné, preto sa zvolila aplikácia Target Scan, ktorá už funguje niekoľko rokov a spĺňa potreby strelcov, nie len na posielanie výsledkov, ale aj na využívanie aplikácie ako streleckého denníka.

 

Strelec, alebo jeho tréner si po zakúpení (cez google play alebo app store pomocou platobnej karty za cenu 19,99 eur) naištaluje aplikáciu do mobilu alebo tabletu a môže si vyhodnocovať svoje terče a ukladať si ich do priečinkov na neskoršie použitie.

Aplikácia umožňuje zvoliť si viacero streleckých disciplín, každý strelec môže mať vlastný priečinok, súbory sú v priečinku usporiadané podľa dátumu, vidno v nich hneď aj výsledok, takže sa v tom ľahšie hľadá.

 

Ľudia, ktor´í nie sú zbehlí v cudzích rečiach, alebo nie sú zbehlí v inštalovaní aplikácií do mobilu určite nájdu niekoho, kto im s tým pomôže.

 

A na používanie aplikácie som vytvoril jednoduchý návod v slovenčine, ktorý si môžete pozrieť tu. Hádam pomôže a dostanete tak do ruky ďalšiu pomocku, ktorá Vám uľahčí život.

 

Peter Mlynarčík

strelci@strelcom.sk

diskutujte na www.strelcom.sk




Stránky na ktoré sa chystáte vstúpiť obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.

Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.


ÁNONIE
NAHOR