Stránky obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.
Používaním stránok vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

HOME  »  Blog  »  Priebežné rebríčky kvalifikácie na MSR 2020 seniori

Priebežné rebríčky kvalifikácie na MSR 2020 seniori

24.10.2019 Naspäť »
Keďže SSZ nechce z nejakého dôvodu zverejňovať priebežné rebríčky na postup na MSR 2020, chceme tieto dôležité informácie poskytovať strelcom

    V rámci projektu STRELCI STRELCOM chceme suplovať úlohy Slovenského streleckého zväzu a poskytovať strelcom to čo potrebujú.

 

       Hádam nikto zo strelcov, ktorí majú cieľ postúpiť na Majstrovstvá Slovenska nebude protestovať keď poviem, že je veľmi dôležité vedieť ako na tom strelec je v porovnaní s ostatnými strelcami s ktorými súťaži, či sa na Majstrovstvá Slovenska dostane alebo nie.

 

       Keďže v rámci SSZ nie je zvykom, aby sa vopred stanovili nejaké pravidlá, napr. maximálny počet strelcov, ktorí môžu štartovať na majstrovstvách Slovenska v jednotlivých kategóriách a disciplínach, je záujmom každého strelca byť v rebríčku čo najvyššie, aby sa mu neušiel postup.

 

        Na Majstrovstvá Slovenska mominuje strelcov ŠTK na základe konečného rebríčka v čase nominácie. Ak strelci poznajú svoje poradie v rebríčku, ako aj to o koľko zaostávajú za strelcami pred nimi, môžu si náplánovať účasť na pretekoch aj na základe toho, či ešte potrebujú nahnať nejaké desatinky bodu, alebo sa naopak už môžu sústrediť na to, aby na Majstrovstvách Slovenska uspeli.

 

       Do času, kým SSZ nebude zverejňovať priebežné rebríčky na postup na Majstrovstvá Slovenska 2020 v seniorskej kategórii, budeme po každých pretekoch zverejňovať rebríček na základe zverejnených výsledkov na stránkach SSZ alebo z výsledkov, ktoré nám zašle priamo organizátor pretekov na email strelci@strelcom.sk

 

       Rebríček je len neoficiálny, aj keď vychádza z výsledkových listín zverejnených SSZ. Ak by ste v našom rebríčku našli nejakú chybu, prosím dajte nám o nej vedieť, skontrolujeme či je to chyba v našom rebríčku, alebo chyba v oficiálnych výsledkoch a postaráme sa o nápravu.

 

      Je ešte len koniec októbra, takže zatiaľ sa uskutočnili len 4 kvalifikačné preteky, takže rebríčky sú zatiaľ dosť chudobné na dáta. Ale aj tak už máme prvé štatistiky, zatiaľ sa 4 kvalifikačných pretekov zúčastnilo 39 pištoliarov a 17 puškárov. Takmer nikto nemá 3 výsledky, aby sme mohli vytvoriť dôveryhodný rebríček, ale aspoň zverejníme štruktúru údajov, ktoré by sme chceli zverejňovať. Ak si myslíte, žeby ste chceli vidieť v rebríčkoch aj nejaký iný údaj, dajte nám prosím vedieť emailom na strelci@strelcom.sk a Váš návrh doplníme do rebríčka, ak to bude v našich technických možnostiach.

 

     Takže z pretekov v Príbelciach, Košiciach, Šali a Šarišských Michaľanoch zatiaľ dosiahli najvyšší výsledok zo súťažných 40 rán nasledovní

 

pištoiari seniori

1. Burian Rostislav - 374

2. Mlynarčík Peter    - 368

3. Danaj František  - 366

 

puškári seniori

1. Nemečková Monika - 396,5

2. Terem Milan              - 389,4

3. Smetana Radek      -  388,6

 

       Ak by sa Vám náhodou výsledky zdali nízke v porovnaní s Jurajom Tuťinským a Paťom Jánym, berte prosím na vedomie, že strelci seniori majú viac ako 45 rokov, zvyčajne majú aj vyše 70 rokov.

 

       Podrobnejší rebríček si môžete v pdf stiahnúť tu. Po najbližších pretekoch v Žiari nad Hronom Vám už sprístupníme dáta v exceli, ak si budete chcieť pozerať na výsledky aj z iných pohľadov.

 

      Veríme, že sa Vám naša aktivita bude páčiť a získame si Vašu podporu. Budeme veľmi radi, ak sa prídete pozrieť na stránku www.strelcom.sk na ktorej Vám budeme postupne pridávať viac informácii.

 

Peter Mlynarčík

strelci@strelcom.sk

Vráťme Slovenský strelecký zväz strelcom

 

 




Stránky na ktoré sa chystáte vstúpiť obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.

Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.


ÁNONIE
NAHOR