Stránky obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.
Používaním stránok vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

HOME  »  Blog  »  Prvé majstrovstvá sveta seniorov v streľbe Suhl 2019

Prvé majstrovstvá sveta seniorov v streľbe Suhl 2019

6.8.2019 Naspäť »
Ak sa chcete zúčastniť prvých majstrovstiev sveta seniorov v streľbe v Suhle, máte na prihlášku čas už len do 8. augusta 2019

     Ak máte nad 45 rokov a myslíte si, že zažiť atmosféru veľkých pretekov je pre Vás to pravé orechove, neváhajte, čas na prihlásenie (a zaplatenie štartovného) uplynie dňa 8. augusta 2019, po tomto termíne už nemusia organizátori akceptovať Vašu prihlášku.

 

     Prihlásiť sa dá len elektronicky na stranke nemeckého streleckého zväzu, alebo kliknutím tu. Pre informáciu, štartovné pre pušku a pištoľ je 100 eur za každú disciplínu, brokári 125 eur. Ak by ste sa chceli v Suhle zúčastniť, ale neviete si pomôcť s registráciou, zavolajte nám na 0903/632329 a pomôžeme Vám s registráciou a celkovo s účasťou v Suhle.

 

      Prihlásiť sa môže každý člen SSZ individuálne, bez nominácie SSZ. Slovenský strelecký zväz tieto seniorske súťaže nepovažuje za podstatné a nepodporuje ich, ani finančne ani organizačne, preto počítajte s tým, že všetky náklady na účasť budete musieť znášať sami, alebo Vaši sponzori.

 

      Program jednotlivých disciplín najdete tu, Len pre informáciu, titul seniorský majster sveta sa udeľuje len v dvoch namladších vekových kategóriách, t.j. 45-54 a 55-64 rokov, vyššie vekové kategórie budú "len" víťazi majstrovstiev sveta seniorov.

 

      Aj pre seniorske säťaže platia antidopingové pravidlá, takže všetci účastníci by si so vlastnom záujme mali skontrolovať, či nimi používané lieky nie sú na zozname zakázaných látok slovenského antidopingového výboru. Skontrolovať Vaše lieky si môžete tu. Ak sa na zozname Vaše lieky nenájdu, je lepšie skonzultovať, či ich môžete brať na antidopingovom výbore na emaile tomas.pagac@antidoping.sk

 

     Ak sa Vaše lieky na zozname nachádzajú, skonzultujte s Vašim lekárom, či je ich možné na pár týždňov vynechať, alebo nahradiť dočasne inými, ktoré na zozname nie sú.

 

      Veríme, že sa s niektorími z Vás v Suhle stretneme, radi Vám pomôže s organizáciou alebo aj priamo v Suhle s prezentáciou, ktorá sa podľa prgramu uskutoční dňa 8. augusta 2019 do 18:00.

 

Peter Mlynarčík

STRELCI STRELCOM

    

 




Stránky na ktoré sa chystáte vstúpiť obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.

Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.


ÁNONIE
NAHOR