Stránky obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.
Používaním stránok vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

HOME  »  Blog  »  Nové cenníky zbraní a streliva

Nové cenníky zbraní a streliva

9.3.2024 Naspäť »
od 1.2 a 1.3. 2024 upravovali ceny výrobcovia zbraní a streliva

Ako býva každoročným nemilým zvykom, výrobcovia zbraní, streliva a príslušenstva upravujú svoje ceny.

Robia to zvyčajne k 1. marcu, aby vedeli verejnosti oznámiť nové ceny na výstave IWA v Norimbergu, asi najväčšej výstave zbraní, streliva a príslušenstva v Európe.

Urobili to tak aj tento rok, takže máme pre nás všetkých neradostnú novinu a to nové zvýšené ceny zbraní, streliva ale aj elektronických terčov Inband.

V rámci projektu Strelci Strelcov sa snažíme držať ceny na čo najnižšej možnej miere, s obchodnom maržou menšou ako 10% z ceny našich produktov, nedokážeme však absorbovať zvýšené ceny dodávateľov bez zvýšenia našich cien. Ako sa stalo nedobrým zvykom posledných dvoch rokov, naše minuloročné predajné ceny sú nižšie ako tohtoročné nákupné ceny, takže žiaľ musíme zvýšenie cien od výrobcov premietnúť aj do našich cien.

Chápeme, že rastúce ceny zbraní, streliva a príslušenstva nám všetkým robia vrásky na tvári, pretože za tie isté peniaze si môžeme dovoliť menej. Pri úprave cenníkov sme si porovnali ceny za minulé roky a zistili sme, že za posledné 4 roky sa zvýšili nákupne ceny od 40% do 50% a my sme museli zvýšiť naše ceny od 30% do 40%, ako pri ktorom tovare a aj tak predávame s úplne minimálnymi maržami.

Minulý rok sa nám však podarilo zabezpečiť financovanie, kúpu na splátky, takže všetci, ktorí túžia po drahšom vybavení, či zásobe streliva na rok-dva, si to môžu už dnes zabezpečiť. Zakúpením výbavy či nábojov na splátky dokonca získate a ušetríte. Svoje vybavenie môžete využívať už dnes, takže nemusíte dlho šetriť a hroziť sa každoročného zvýšenia cien, lebo vás sa už nebude týkať.

Takže ak sa ďalšie 4 roky sa zvýčia ceny o 40%, vás to už nebude musieť trápiť, vy si v kľude budete mesačne splácať čiastku, ktorá nezruinuje vašu peňaženku a zistíte, že kúpnu cenu za celý čas splácania preplatíte o menej, ako keby ste dlho šetrili a museli sledovať každoročné zvýšenia cien.

Takže ak uvažujete, že si chcete dopriať strieľať s kvalitnou zbraňou, špičkovým vybavením či strelivom, máte teraz príležitosť si to dopriať na mesačné splátky a pritom ani nebudete musieť zaplatiť nejakú časť vopred, všetko si viete rozložiť na nízke mesačné splátky.

Ak vás to zaujalo, ozvite sa nám telefonicky, emailom, alebo osobne na pretekoch, alebo v našej kancelárii vo Vrbovom, na M.Beňovského 20.

 


Súbory na stiahnutie:



Stránky na ktoré sa chystáte vstúpiť obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.

Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.


ÁNONIE
NAHOR