Stránky obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.
Používaním stránok vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

HOME  »  Blog  »  Novinky v elektronických terčoch Inband

Novinky v elektronických terčoch Inband

7.12.2023 Naspäť »
výroba elektronických terčov Inband sa presúva z Fínska do Estónska.

Elektronický terč Inband sa stáva čoraz populárnejší na celom svete.

Vďaka svojej cene (je najnižšia zo všetkých elektronických terčov na trhu) a pomerne jednoduchému užívateľskému prostrediu sa pomerne rýchlo zväčšuje počet predaných terčov vo svete. Už v roku 2023 prekročil počet predaných elektronicjých terčov Inband 1000 kusov a číslo stále rastie. v Čechách a na SLovensku už čoskoro presiahne počet terčov prvú stovku.

Firma v minulých mesiacoch zažila zaťažkávaciu skúšku, keď musela v krátkom čase vyrobiť stovky terčov pre Indiu, čo preverilo jej interné procesy výroby.

Zistilo sa, že vo Fínsku sú limitované kapacity, tak sa rozhodli presťahovať výrobu terčov do Estónska, kde dokážu pružnejšie reagovať na také veľké objednávky.

Vzhľadom na stále vysokú infláciu, prejavujúcu sa zvýšením vstupných nákladov na elektroniku a kovové časti terčov, pristúpi firma k nevyhnutnému  zvýšeniu cien terčov, našťastie len o 50 eur. K zvýšeniu cien príde k 1. februáru 2024, takže ak uvažujete o kúpe Inbandov, urobte tak do konca januára 2024, ušetríte.

Zvýšenie cien prinesie firme aj zdroje na vývoj, takže od 1. februára 2024 sa budú vyrábať už len modernizované terče na streľbu z pištolí na 25/50 metrov, našťastie stále za rovnakú cenu ako teraz.

Vývoj priniesol aj nový softvér na organizovanie pretekov, ku vzduchovkovým disciplínam pribudli aj malokalibrové disciplíny na 50 metrov. Možno sa preto aj na Slovensku čoskoro dočkáme, že v lete budú Inbandy použité aj na menšie súťaže pre puškárov, tí to určite ocenia. V Čechách sa už organizujú preteky vo vzduchových zbraniach, na jar sa už začnú organizovať aj v malokalibrovej puške.

Všetkým užívateľom Inbandov na Slovensku a v Čechách ďakujeme za dôveru a prajeme veľa radosti pri využívaní Inbandov.




Stránky na ktoré sa chystáte vstúpiť obsahujú informácie určené len pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva.

Vyhlasujem, že som držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.


ÁNONIE
NAHOR